Станков: С подкрепата на публиката ще постигнем победата срещу Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:26 / 09.11.2013
4772
"Имахме нужда от такава победа срещу тима на Витоша Бистрица, за да можем да вдигнем психологически настроението на футболистите и да се подготвим добре за мача с Черно море", коментира треньорът на Локо Александър Станков дни преди домакинството на тима срещу Черно море, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двата тима се срещат в понеделник от 18,00 часа на стадион "Локомотив".

"Всички знаем, че "моряците" са един добър отбор, който се представя добре в родното първенство и затова се подготвяме много старателно и се надявам с публиката, която ще ни подкрепи да постигнем един добър резултат срещу варненци", каза наставникът на "смърфовете". 

"За съжаление все имаме хора, които не могат да участват пълноценно в тренировките и съответно в срещата, но това е неминуема част от играта. Жалкото е, че те са важни хора от нашия отбор и се надявам в най-скоро време те да влязат в нормален тренировъчен цикъл, защото с тях отбора ще изглежда още по-добре", допълни още той.

Наставникът също така обяви, че Здравко Лазаров е готов и ще вземе участие срещу Черно море. Той също така поясни, че Александър Тунчев до последно ще бъде под въпрос за понеделник, тъй като все още не е готов на 100%. 




Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).