ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (20)
"VipDent" не пожали "Lauta Army", а "Гражданите" изненадаха неприятно "Криско"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 11.11.2013Коментари (0)1598
© Plovdiv24.bg
"Бонели" взе важна победа над съперника си "Ботев Бресник" с 6:5. Срещата се развиваше доста интересно като полувремето завърши при равен резултат 3:3 и битката за трите точки беше бая оспорвана, но червено-сините успяха да надделеят накрая с гол преднина и така си осигуриха 3-те точки. "Фитони" победи "Спартак" в мач от 26 кръг на BNC Висша лига с 5:2. Като герой за зелените се отличи вратаря Г.Паскалчев като отрази много удари от противниковия отбор и така донесе доза сигурност на съотборниците си. За "Спартак" това е 3 поредна загуба и нещата не вървят добре за тях в класирането.

"VipDent" излезна със самочувствие в срещата си срещу "Lauta Army" която завърши 9:4 за домакините. До 40 минута играта я диктуваха лидерите в лигата като бяха отбелязали 7 гола и това ги накара да се отпуснат малко и грешките в защита се видяха веднага като локомотивци успяха да върнат 4 гола. Но времето не им стигна за повече и така срещата приключи в полза на минало-годишните шампиони.

"Гражданите" се върнаха към победния си ход след като надвиха отбора на "Криско" с 5:0. Раираните започнаха по-добре мача и откриха резултата в 9 минута и след това диктуваха срещата до края и така не дадоха никакъв шанс на състава на "Криско" дори да се разпишат в противниковата врата. "Елма Такси" победи с 9:5 състава на "Младежка-1" в интересен мач от BNC Висша лига. Таксиджиите бяха по-активният от двата отбора и заслужено си спечелиха трите точки. След тази победа Елма си запазват 3-та позиция, докато отборът на малчовците са на пред-последно място в класирането.

ФК"Даяна" победи като домакин тима на "Еурокатена" на игрище СЦ"Арена" с 8:6. Хеттрик за жълтите отбеляза централният им нападател В.Велчев. Той успя да се отпуши чак във второто полувреме и за три минути вкара три бързи гола. Белите се опитаха да ги догонят, но така и не можаха да стигнат до равенството в двубоя. В последната среща за кръга "Мас Гранде" надви "Пчелинчо" в здрав двубой. Резултатът приключи 4:5 в полза на великаните. Пчеличките показаха много добра игра в нападение, но имат проблеми в защитен план и това им коства за пореден път трите точки от мача.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Атлетик (Куклен) се поздрави с втора победа, Рангел Игнатов блесна с гол и асистенция
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: