ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица с ценна победа над Сокол в Марково
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 23.11.2013Коментари (1)3147
©
В здрав мач "Марица" победи като гост "Сокол" (Марково) с 1:2. Срещата бе изпълнена с много борба и положения и за двата отбора. По-настойчив бе тимът на "Марица", повечето чисти положения бяха пред вратата на "соколите" и логично "жълто-сините" се поздравиха с победата.

Още в 10-та минута, при първото по-сериозно положение, домакините от Марково успяха да поведат в резултата. Маричани изравниха в 38-та минута чрез завърналият се след контузия Иван Влашев. Само няколко минути след това - в 42-та отново Влашев доведе нещата до пълен обрат. До края на полувремето пловдивчани имаха още шансове за гол, но отборите се оттеглиха на почивка при резултат 1:2.

През второто полувреме, в родопската мъгла, на стадиона в село Марково имаше много борба. Тежка контузия получи Атанас Атанасов, след като футболист на домакините изрита неволно топката в главата му. Домакините се опитаха да изравнят резултата, но защитата на маричани се справи с почти всичко. "Жълто-сините" прилагаха преса и спираха рано повечето атаки на "Сокол", като от своя страна също организираха опасни атаки. В крайна сметка резултатът 1:2 се запази до края на срещата.

С тази четвърта поредна победа "Марица" запази втората си позиция събирайки 26 точки, като намали разликата с лидера "Спортист" (Г.Чардак), който почива в този кръг. Трети остава Металик (Сопот) с 25. "Сокол" (Марково) е на 13-то място с 12 точки, но и с 2 мача по-малко.

В последният есенен кръг дербито ще е на стадион "Марица", където един срещу друг, в пряк двубой, се изправят конкурентите за първата позиция - "Марица" и "Металик". Срещата е в събота, 30 ноември, от 14:30 часа. Ден преди това, на 29 ноември, петък, от 18 часа, в ресторант "Форум" в ЖК "Тракия" ще се учреди фенклуб на ФК "Марица". Организаторите канят всички, които обичат този клуб да присъстват.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
103 години Марица! Магия, която е усетил всеки, докоснал се до клуба
Медицински център ще подкрепя ФК Марица
ПФК Марица поздрави учениците
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: