Учредиха фен клуб на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:24 / 02.12.2013
3817
В петък, в ресторант "Форум" беше учреден Клуб на привържениците на ФК "Марица" Пловдив - "Венко Мендизов". Великият голмайстор, треньор и деятел на "жълто-сините" единодушно бе избран за патрон на фен клуба.

Учредителите избраха УС в състав - председател: Доц. Д-р Десислав Балев - преподавател и научен работник в УХТ, зам. председател: Бойко Палийски и касиер: Иван Кесов - бизнесмен, собственик на верига магазини "Триумф".

На събранието бе гласуван уставът. Членският внос ще бъде 20 лева годишно, а за ученици и пенсионери символичната сума от 1 лев. Основните идеи на фен клуба са популяризирането на футболния клуб, връщането на децата към спорта и възраждането на ДЮШ.

Клубът на привържениците ще бъде коректив на сегашното и бъдещите ръководства на ФК "Марица". Предвижда се фен клубът да има и свой сайт.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).