Тодор Неделев: Искам да вкарам на ЦСКА и Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:51 / 04.12.2013
3568
Любимецът на бултрасите Тодор Неделев ще бъде скритното оръжие на Станимир Стоилов в дер­бито с ЦСКА. Талан­тът не е в топформа, тъй като лекуваше контузия в послед­ните два месеца, но със сигурност ще попадне в групата за дербито срещу "ар­мейците". Мъри не иска да рискува със здравето на футболиста, но две от кри­лата му - Вандер и Ромарио, са със сериозни травми. По­ради тази причина Неделев изненадва­що може да започне в стартовите 11.

"Малко е вероятно да съм титуляр. В главата ми е само футбол. Искам да се разпиша срещу ЦСКА и Локо (Пд), но всичко зависи от треньорите. Гладът за попадение в дер­битата постоянно е в мислите ми", каза пред "Меридиан Мач" Тодор Неделев.

Левият бранител Артур няма да бъде на разположение на Мъри за домакинст­вото срещу ЦСКА. "Не знам кога ще съм здрав и няма да играя срещу "черве­ните". Физиотерапи­ята може да помог­не, за да разбера да­ли до Нова година ще запиша участие с "жълто-черната" фланелка", сподели Артур.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).