Коко иска победи над Локо Сф и Ботев, обеща мащабна селекция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
10:28 / 04.12.2013
4148
Собственикът на Локомотив Пд Константин Динев иска тимът му да спечели 6 точки в предстоящите два двубоя през тази седмица. Според информация на "7 дни спорт" босът е провел разговор с треньора Александър Станков, в който му е обяснил, че за тима е много важно да спечели предстоящите си две срещи. Днес Локомотив Пд гостува на адашите от София, а в неделя приема Ботев в Битката за Пловдив. Коко Динев е доволен от последните резултати на тима, но желанието му е черно-белите да зимуват поне в четворката. 

Както е известно, в момента черно-белите заемат петата позиция в подреждането с равни точки с Ботев и една по-малко от ЦСКА. Двата отбора обаче ще се изправят един срещу друг утре, а евентуална победа на Локомотив Пд в Надежда може да приближи тима към така желаното място в топ 4. През първия дял на шампионата черно-белите победиха Локомотив Сф с 3:1, но загубиха с 0:2 Битката за Пловдив.

Според наша информация Коко Динев е готов да направи мащабна селекция през зимната пауза. Неговото желание е отново да изведе Локомотив Пд до участие в Лига Европа. Той обаче не иска да залага всичко на турнира за Купата на България и затова е призовал треньора да спечели задължителни шест точки в мачовете с Локо Сф и Ботев Пд.

Треньорът на Локо Пд Сашо Станков няма да може да разчита на един от най-опитните си играчи за сблъсъка в Надежда. Десният бек Йордан Тодоров бе наказан за един мач заради натрупани жълти картони. Почти сигурно неговото място ще бъде заето от опорния халф Валери Георгиев. Все пак не е изключено мястото в дясната зона на защитата да бъде заето и от Руслан Куанг. Нападателят Мартин Камбуров пък е амбициран да продължи с головата си серия. Както е известно, таранът изкара няколко сезона в тима от Надежда, но феновете така и не успяха да го обикнат. Сега Камбуров е амбициран да се разпише срещу Железничарите, с което ще помогне на тима си да спечели важните три точки в борбата за по-предно място в класирането.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).