Зимната лига на Пловдив ще дава квота за Лига България. Запиши се!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 12.12.2013
1397
Със седем дни е удължен крайния срок за записване на отборите в предстоящата ЗИМНА ЛИГА НА ГФЛ 2013/2014. Сега до 17 декември желаещите отбори могат да се запишат за участие, като попълнят: РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА и да премерят сили в станалата традиционна зимна надпревара. Новото тази година, в третото издание на надпреварата е, че победителят в зимната лига, ще може да вземе участие в междуградския турнир ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2014, организиран от Българска Асоциация Мини Футбол. Така за трета поредна зима, най-мъжките отбори в града под тепетата ще покажат непримиримият пловдивски дух, независимо от атмосферните условия на предстоящата зима.

 

ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА, предлага на своите членове и нови отбори възможност за изява по време на зимната пауза на шампионата. Всеки отбор, който желае може да участва в станалата традиционна ЗИМНА ЛИГА 2013/2014. Какво една част от вас знаят, тя се провежда от началото на декември до началото на март, само събота и неделя, от 12:00 до 16:00ч на открито. Както и преди ще се играе на игрищата на СЦ "Арена" в Пловдив и игрище "Арена" Асеновград. Мачовете ще се провеждат през уикенда, в светлата част на деня, като запазените часове за турнира са 12:00, 13:00, 14:00 и 15:00 в събота и в неделя. Ето защо това определя максимална бройка от 16 отбора за всеки един от двата града. Отборите ще бъдат разпределени в групи, по броя на записаните отбори. Първо ще се изиграе групова фаза, след това елиминационна, до определяне на победителя. Горе може да видите разпределение на дните, в които ще има мачове, за да може отборите да си направят сметката предварително.

 

Както се вижда от схемата, финалът на турнира ще бъде на 9 март, като до него ще достигнат най-добрите 2 отбора от Пловдив и Асеновград, които са спечелили градските финали в своя град, както и техните подгласници. Тази година финалът ще бъде в Пловдив и ще се изиграе на терена на СЦ Арена.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

ОТБОРИ И КАРТОТЕКИ НА ИГРАЧИТЕ

В турнира могат да участват отбори, членове на ГФЛ, както и такива сформирани само за зимната лига. Задължително условие е, играчите да имат картотека към БАМФ. Всеки играч, който няма картотека в ГФЛ, следва да си закупи такава на стойност 12лв, като тя ще му важи за срок от една година от момента на закупуването. Играчи от сезон 2013, които имат картотеки от март 2013 ще могат да играят в ЗИМНА ЛИГА 2013/2014 с тази картотека, само след нейното представяне на организаторите. Играчи ще могат да се записват до последния мач в груповата фаза, след което отборът доиграва турнира с наличните си играчи.

Играчи се записват от 11 до 12 в деня на мача, преди мачовете, както и от 16 до 16:30, като второто време е за играчи, които ще участват в следващия ден или кръг. Картотекирането се прави лично от състезателя, като представя лична карта за проверка, попълва декларация за участие, прави му се снимка с екипа на отбора и заплаща необходимите такси. Ако играчът не спази правилата за картотекирането, то няма да бъде записан за участие. Не може друг играч да картотекира съотборник.

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ НА ИГРАЧИ

В Зимна Лига 2013/2014 ще могат да участват и играчи, които не са аматьори, като ограничението че в протокола за мача може да бъде записан само 1 играч от А, Б и В групите на България, или чужбина. Тоест в отбора може да има колкото си пожелаят такива играчи, но в дадена среща може участие да вземе само 1 такъв състезател. Тези играчи също се картотекират, като всички останали.

ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ В МАЧ

За всеки мач, отборът, който се запише за участие плаща следната такса както следва:

- за Пловдив - 40лв/мач

- за Асеновград - 36лв/мач

ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИРА

Всеки отбор, за да се запише за участие следва да плати следните такси в началото на турнира:

- за Пловдив - 100лв - включва депозит за 2 предплатени мача + 20лв такса за участие

- за Асеновград - 92лв - включва депозит за 2 предплатени мача + 20лв такса за участие

Таксата за участие служи за образуване на фонд за закупуване на награди на отборите (Купи, медали, статуетки). Депозитът покрива предпоследния мач в груповата фаза, както и последния мач на отбора в турнира, независимо кой е той.

ПРОГРАМА, ПРЕНАСОЧВАНЕ НА МАЧОВЕ

След изтегляне на жребия, в сайтът на лигата ще бъде публикувана пълна програма, съгласно календара по-горе. Мачове няма да могат да се отлагат, но ще могат да се пренасочват в рамките на същия уикенд, но след постигнато съгласие от страна на двата отбора. Това съгласие трябва да бъде заявено на ръководителя на съответната лига най-късно в четвъртък до 19:00ч. След това промени в програмата не могат да се правят. Отборите са длъжни да си проверят програмата в началото на първенството и да съобщят за допуснати нередности.

ПРАВИЛА НА ТУРНИРА

Турнирът ЗИМНА ЛИГА 2013/2014 ще се изиграе по действащите правила и наредби на ГФЛ, които може да откриете в меню ПРАВИЛНИК на сайта.

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

За да заявите участие в надпреварата може да ползвате един от следните начини:

- чрез електронна форма за записване.

- чрез e-mail на поща: info@gfliga.com като попълните име на отбор, представител и телефон за връзка.

- лично, като се свържете със съответния организатор: за Пловдив - 0892242838 Христо Христов; за Асеновград - 0895866844 Радослав Гидженов

За да се включите в ЗИМНА ЛИГА 2013/2014 трябва да заплатите необходимите такси за участие, описани по-горе, като за целта се свържете с регионалния си представител и си уговорите среща за това.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ЗИМНА ЛИГА 2013/2014 Е 17ДЕКЕМВРИ 2013г.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).