ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отстрани от отбора национал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 13.12.2013Коментари (274)25684
© Plovdiv24.bg
Защитникът Бобан Грънчаров е отстранен от представителния отбор на Ботев (Пловдив) с решение на спортно-техническия директор на клуба Александър Александров.

Причината е непристойно поведение на футболиста спрямо спортния директор и уронване престижа на клуба след мача с Берое, заявиха от клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 15
13.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на muhomorka
премахни филтъра

-1
 
 
... Приятели!Дойде моментът, за който работихме толкова усилено през последните няколко месеца! Нека всички, които биха искали да участват в нормалното развитие на нещата, да заповядат в уреченият ден и час!Нека всеки, който е подкрепил вече идеята във Фейсбук заповяда и да участва активно в обсъждането на организацията. Събитието започва в 17.30, но е желателно да подраните с поне 15 минути.По-късно през седмицата ще бъде публикуван дневен ред, така че следете какво се случва със това събитие...утре в 17.30 във Воения Клуб
+28
 
 
Вчера бях на стадиона, където стъпих за пръв път преди 45 години.Взех си камъче за сувенир и за спомен.Да не мислите, че отидох да гледам мърльовия Ботев? НЕ!!! Това може за някои да е Ботев, но това не е моят Ботев.Тия същите марули в шампионската им 1986 г. ги смазахме на този същия стадион с 8-1.Вчера седях на същото място, на което бях и през 1986-та.Тогава плаках от радост и от кеф.Обаче вчера ми се плачеше от яд и безсилие.Яд ме е, че от мен нищо не зависи и съм безсилен да попреча на ограбването на Цв.Василев от шайката некадърници начело със Стоилов и Александров.Яд ме е, че като предупреждавах какво ще се случи още преди няколко месеца, разни хлапета тук, на които мога да бъда баща, а на някои може би и дядо, ме обиждаха и нападаха.Всичко което пишех тогава, и което пиша сега, го правя от любов към Ботев.Повечето от нападащите ме не знаят, че здравето ми в буквалния смисъл се разби заради обичта ми към любимия жълто-черен тим, и в момента се наливам с шепа лекарства пак заради тази любов.Дори по времето на Христолов не съм си представял, че ще ни накичат говежди търтеи, и ще смучат, смучат, смучат...Вече не знам какво да кажа.Винаги ще обичам Ботев.Но тези навлеци не са Ботев.Те са нашият кошмар, нашата Голгота, нашето дъно.Можете сега да ме плюете колкото си искате.Аз пак ще си обичам моят Ботев-онзи истинският!!!
+13
 
 
Искам да попитам Дон Картоф 1912 г ... сега пак ли да не мрънкам "господине "? ...пак ли ще си мълчим и ще си ходим на стадиона като овце да "помагаме на отбора " ..ей заради такива псевдо фенове и такива паразити на ръководни постове ще ни е такова дереджето ! Бясна съм!
-9
 
 
Опа кривия най-великия ,а сега вън вие сте страшна работа ...ама цигани кво да правите това ви е манталитет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Иновативно! Ботев почва новия сезон със старите екипи
Марица (Милево) привлече юноша на Ботев
Ботев пусна билетите за евромача с Марибор
Марибор бие наред в контролите, мери сили с шампион
Ето ги! Двама футболисти на Ботев сложиха екипа на Септември
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: