"Черно-бялата" Коледа започва от днес с изложба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:09 / 19.12.2013
1721
С голяма благотворителна изложба стартира осмото издание на "Черно-бялата" Коледа. Тя ще бъде открита тази вечер от 19.00 ч. в галерия УПАРК на улица "Отец Паисий" 24, срещу бившето ЖСК, информира фен-сайтът на "смърфовете" LPortala.net. Едни от най-изтъкнатите български автори дариха своите творби, които ще бъдат продадени, като всички средства ще отидат за подпомагане на детско-юношеската школа на черно-белите. Организатори на уникалното за българския футбол събитие са фенклубът на Локо и сдружение Бъдеще за Локомотив, което от лятото насам пое грижата за академията на Лаута.

Свои творби дадоха Станимир Видев, Ицко Мазнев, Атанас Хранов, Румен Жеков, Трифон Неделчев и други. Рисунка на великия си баща предостави дъщерята на Георги Божилов - Слона, Миа Божилова. Слона заедно с Начо Културата са едни от най-емблематичните привърженици в историята на Локо.

Кольо Карамфилов и Радост Коцева пък предоставиха безвъзмездно галерията са за изложбата. Кольо К. освен своя творба е направи и пърформанс на живо, както ще изрисува една фланелка. Черно-бяла Коледа ще продължи в неделя от 12.00 ч. в Концертна зала в бившия Партиен дом.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).