ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
За 7 минути изкупиха всички картини от благотворителната изложба на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 20.12.2013Коментари (38)8792
© lokomotivpd.com
Само 7 минути бяха необходими, за да се изкупят всички картини от голямата благотворителна изложба, която бе открита вчера в галерия U P. A. R. K. на улица "Отец Паисий" 24 в Пловдив. Организатори на събитието са фенклубът на Локомотив (Пд) и сдружение Бъдеще за Локомотив.

25 от най-изтъкнатите пловдивски творци дариха свои произведения, а всички средства от продажбата ще отидат за подпомагане на детско-юношеската школа на черно-белите.

Изложбата бе открита точно в 19,26 часа, като съвпадението с годината на основаването на Локомотив естествено не бе случайно.

Уникален перформънс на събитието направи собственикът на галерията Кольо Карамфилов. Той бе облечен с черна фланела, но с четка и бяла боя я превърна в традиционното райе от екипа на любимия клуб.

За изрисуването на гърба помогна проф. Румен Жеков, а честта да оформи №8 се падна на легендата на черно-белите и помощник-треньор в момента Христо Колев - Бащата.

Сред гостите на събитието бе Миа Божилова, дъщеря на Георги Божилов - Слона. На един от най-големите български художници принаджели репликата "Черно-бялото райе се надява не на тялото, а на душата".

Въпреки че не присъстваше на изложбата, към инициативата на Сдружение Бъдеще за Локомотив се включи и собственикът на клуба Константин Динев, който също закупи картина.

Още по темата: общо новини по темата: 3
19.12.2013
19.12.2013
12.12.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ся,чух нещо.Верно ли със събраните пари купили три торби цимент?Ако е верно, ся ПОМИЯРА,черно бялата къртица,и Жаклин да ги донесът на съхранение.
-3
 
 
Изложбата открита в 19:26...колко иновативно за пореден път! :D
+1
 
 
Нищо не се случва в селското ви здружение и сте добре дошли да погледате ,елате да видите как го правим ние.За вашо съжаление зависта не ви е чужда и с по-долните ви коментари виждам как все по-надолу слизате и пропадате.Никой не ви е виновен за жалкото ви съществуване и история датираща от миналият петък.Благодарете на селяните и Христолов които ви донесоха име на пошли и задръстени фенчета на нещо наречено отбор.Бареков когато яде лайна с вас на масата на Бойко да ви спасяват ,тогава бяхте велики -сега сте турци.Не гледайте тук какво се случва ,а вижте вашата збирщина крадци и псевдофенове като Евгени и оная грозната Петя в фен магазина ви.Евгени като другият анти-българин Сидеров обиколи целият свят ....но не с мои пари ,а с ваши...огледайте се кои сте и тогава пишете,че си бяхте на място в регионалните ,а защо ви беше да идвате при мъжете но все пак тряа да има на кой да се смееме ...Шампиони останете с здраве и ако не можете елате да ви покажем как да си разпъвате хореографията.С удоволствие седя и гледам Мъри и онзи ...(както искайте го наричайте фен,шеф,мишка)кривия какви закопават
-4
 
 
Толкова ми е забавно като гледам как фенове на този глупав спорт се карат та чак се стига до бой... Дерзайте,слабо ги интересувате като цяло но и вас не ви интересува дали те се интересуват от вас (Тези който подкрепяте). Българския футбол отдавна е гавра. С нетърпение чакам поне един не уговорен мач та и на мен да ми стане поне малко интересно
-1
 
 
Я давидим сега голямата и славна история-През 2001 г. собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив, който в този момент е във втория ешелон. На 23 юли се провежда общо събрание на акционерите на двете АД-та, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив
-3
 
 
Я първо да видим колко години има настоящият отбор,а после да гледаме за колко минути са изкупили картините му.Ми ,7 минути са много за жалката му история.И каква история,някой ще ме светне ли.История,публика измислици.Я вижте статистиките.
+5
 
 
Ето затова сме отборa на Пловдив!Запомнете го папагали , ние сме отбора на хилядолетния град, вие сте просто едно временно явление!САМО ЛОКО И САМО НАГОРЕ ЛОКОМОТИВЦИ!
0
 
 
Нищо интересно....Виж, ако селяните бяха направили нещо такова щеше да е НОВИНА... ЛОКОМОТИВ - Писатели, журналисти, архитекти, поети, артисти, художници, професори.... БотеликЪ СопУт - шапка до шапка, старшина до старшина, селяни, говедари, овчари и....СЕДМАТА ДУПКА НА КАВАЛЯ....
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.12.2013 г.
+4
 
 
Много са 7 минути, снощи селяните са опоскали шведската маса за 6 минути.
+15
 
 
Ей затова винаги Локомотив се е славел като отбора на интелигенцията и духовността. Отборът на Пловдив. Онова другото почва от Коматево и вилнее по села и паланки. Отборът на Пловдивски окръг. Има разлика, маина, има,,,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
Карагарен: Винаги ми е тежко да играя срещу Локо! Най-красивият ми гол е срещу Ботев в "Коматево"
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
Локомотивски залп от чужбина: Времето ви изтече, време е за промяна!
Разузнаване! Следващият съперник на Локомотив прати човек на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: