Български "богаташ" иска да събере Божинов и Камбуров във Франция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:10 / 24.12.2013
9065
Родният милионер Даниел Димов ще направи всичко възможно, за да превърне френския "Тур" в българска сензация. Младият пловдивски богаташ спонсорира намиращия се на 5-о място във втора дивизия тим чрез своята фирма "Балканиън Еъруейз". Отборът е с амбиции още догодина да влезе във френския елит. Именно затова Димов е готов да развърже кесията.

Валери Божинов и Мартин Камбуров са най-гръмките имена, които попадат в полезрението на "Тур". Бившият играч на "Юве", "Фиорентина, "Ман Сити" е свободен агент. Камбуров пък е голмайстор към момента в "А" група, но солидни заплати може да ги пратят в Лига 2. Пламен Крачунов и Георги Какалов са другите две имена, които Димов иска да види със синьо-белия екип на създадения през 1919 г. скромен клуб. Двамата лесно могат да се навият да заиграят във Франция, защото от няколко месеца гледат футбол само по телевизията и нямат отбори.

Любопитното е, че Даниел Димов е върл фен на Ботев. Славата му сред бултрасите обаче е по- скоро на фантазьор, отколкото на сериозен бизнесмен. Когато отбора на Ботев не бе в стабилно финансово състояние той беше обещал табло за стадиона, което така и не стана факт. Преди малко повече от 1 година слухове го гласяха за спонсор на "канарчетата". Тогавашният президент на пловдивчани Марин Бакалов дори бе на посещение във Франция, но логично нищо не се получи.

Не е изключено и в момента амбициите на Димов да са само една пиар акция.

Източник: в. "Стандарт"



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).