"Цар Симеон" награди най-заслужилите на коледно-новогодишно тържество

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 25.12.2013
1418
Ръководството на пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" награди най-заслужилите свои състезатели, треньори и служители на клуба. Това стана на стегнато стилно коледно-новогодишно тържество, което се проведе в реномиран пловдивски ресторант.

Преди празненството, шефовете направиха оценка на представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.

На сбирката бе обсъдена работата в детско-юношеската школа и направени персонални оценки на всички състезатели от представителния мъжки отбор.

Дадена бе оценка и на представянето на колоездачите на "Цар Симеон 1898" в 63-ата Международна колоездачна обиколка на България, както и в по-големите състезания у нас и в чужбина от спортния календар на отминаващата 2013 година.

По време на тържеството официално бе обявено, че стартира специално допитване - анкета от управителния съвет на клуба до състезатели, треньори, колоездачни деятели и спортни общественици, служители на клуба и журналисти, както и редови клубни членове, за определяне на най-добрите колоездачи на "Цар Симеон 1898" за изминалата година.

Класацията ще бъде изготвена след подробен анализ на изявите на всички състезатели на "Цар Симеон 1898" - от детско-юношеската школа до представителния мъжки отбор, и дадената от ръководството обективна персонална оценка от представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.

При подреждането в анкетата ще се има предвид направените от ръководството персонални оценки на всеки един от състезателите в представителния мъжки отбор.
Резултатите от тазгодишната анкета за колоездач №1 на пловдивския велоклуб ще бъдат оповестени след Нова година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).