ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Още двама разтрогнаха с Локо заради неполучени заплати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 08.01.2014Коментари (8)4412
© Plovdiv24.bg
Нови двама футболисти прекратиха договорите си с Локомотив (Пд) по вина на клуба, съобщава "7 дни спорт". Става въпрос за офанзивните халфове Тодор Тимонов и Георги Стефанов. Двамата скъсаха контрактите си с "черно-белите" едностранно заради неполучени по 3 заплати - за октомври, ноември и декември. Те вече са изпратили необходимите уведомления до БФС и пловдивския клуб.

Тимонов и Стефанов отпаднаха от сметките на треньора Александър Станков, като и самите играчи още през декември изявиха желание да си потърсят късмета другаде, тъй като искат да играят по-редовно, а не да търкат резервната скамейка на "Лаута". И те като Пламен Крачунов, за когото първи разкрихме, че прекрати договора си по вина на клуба, също не получиха по 2 месечни възнаграждения преди разпускането на тима във ваканцията. Тогава на останалите им съотборници бяха раздадени пари, а те останаха без. Сега Тимонов и Стефанов ще си търсят полагащите им се средства за въпросните 3 месеца. В момента двамата умуват върху различните предложения за продължаване на кариерата си.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.01.2014 г.
+1
 
 
Хаххаха Коко ви държи на командно дишане. Закривай!
-1
 
 
Жал ми е че много от вас не си дават сметка за какво става въпрос . Задълженията за неизплатени заплати остават за сметка на локото , а не за лицето динев . Давате ли си сметка , че задълженията за клуба се увеличават всекидневно . Накрая следва ФАЛИТ и клуба отива във в група . Така се получава когато не "президента" коко дава пари за издръжката на клуба , а когато локомотив носи пари на коко , с които той да издържа себе си и фолк дивите около него !!! Защото такава гавра с хората ( футболистите ) да не им плащаш заплатите е недопустима ! Всеки от нас работи за заплата , защото с нея храни семейството си и изключителна гавра това което става в клуба . Но това повечето от вас не го разбират , защото или сте малоумници или просто ви манипулират много добре . САМО ЛОКО
-5
 
 
Време беше да ги освободим! Дано ги последват Станко, Руслан и Коцето, защото не ни трябват подобни играчи-ниво Б група!
-3
 
 
За напусналите ни до днес игра4и цяла България знаеше, 4е са ненужни в отбора ни и то от няколко месеца! Това със заплатите е просто фиктивна при4ина за официалното им разтрогване с клуба ни! Не виждам ори4ина да се прекспонира с при4ина "заради неплатени заплати"? В същност, кой-както иска да си ги интерпретира нещата! Локомотив се разпада, изпада, из4езва.....и там още, какви глупости бяха!? Никакъв смисъл от тези двамата да стоят при нас! Те просто не стават! На Кра4уна му пожелавам успех! Той е страхотен защитник и съм убеден, 4е ще се реализира бързо! За него ме е яд, но щом така са решили треньорите ни, зна4и го приемаме! САМО ЛОКО!
+7
 
 
Неприсъщо за традициите на Локомотив е ненужните играчи да бъдат изритвани по такъв начин. Все пак момчетата не са виновни, че не стават. Щом са се трудили в тренировките, трябва да си получат възнаграждението, а раздялата трябва да бъде с взаимно уважение.
Простаците са непобедими!
на 08.01.2014 г.
+1
 
 
Без пари и влака не върви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо мачка с 4:0 за край на лагера в Боровец
Локомотив потвърди контролата с Пирин
Официално: Локомотив се раздели с треньор
Христо Бонев: Любо Пенев е правилният избор! Длъжни сме на феновете
Треньор напусна Локо и заяви: Мога да говоря много, но няма смисъл! Благодаря на Христо Крушарски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: