ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков за Видеотон, Грънчов, Жозеф Мендес, Белаид и чаканите нови в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 23.01.2014Коментари (0)3753
© Plovdiv24.bg
"Доволен съм, че играхме със силен отбор. Получи се много здрав двубой с много единоборства, много напрежение." Това заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков по повод вчерашната проверка с унгарския Видеотон (1:1), пред Gong.bg.

"На мен това ми е именно идеята, за да можем да изчистим някои детайли и грешки от нашата игра. Вчера се получи един поне на този етап от подготовката ни добър двубой. Засега резултатите не ме интересуват, но въпреки всичко можеше и да победим", допълни наставникът на "смърфовете".

"Аз съм малко темпераментен и понеже винаги искам да побеждаваме, затова и толкова нерви хабя. Не е толкова важно да победим, по-важното е игрово да стоим добре. Въпреки това аз се опитвам да изградя такъв дух в нашия тим - във всеки мач да играем за победа."

Станков обърна внимание, че раздялата с Аймен Белаид е отворила дупка в центъра на отбраната, която трябва да бъде запълнена. "Асен Георгиев е млад футболист и сега му се отваря възможност да играе повече. При всички положения обаче ще искам да засилим конкуренцията на поста централен защитник, търсим подходящия човек. Имаме варианти. В следващите дни ще разберем какво е положението."

"Ангел Грънчов е млад добър футболист, който не получава шанс за игра в ЦСКА. Аз го имам в моята глава като идея, но просто чакам как ще се развият няколко други ситуации."

Старши треньорът на Локомотив не пропусна да отбележи първите си впечатления от Жозеф Мендес. "Жозеф Мендес е много интересен централен нападател, който все още е в адаптационен период. Все още не е свикнал с нашите футболисти и не са изчистени взаимовръзките помежду им. Виждате обаче, че той е футболист, който създава много напрежение в противниковата защита и тепърва много ще се говори за него."

"Чакаме двама млади футболисти от втория отбор на ЦСКА Москва, които имат участие и в първия тим - за Купата и за първенството. Те ще пристигнат тук може би след 4-5 дена. Ще тренират с нас, ще изиграят някоя и друга контрола, след което ще преценя дали ще останат. Ние сме в добри отношения с отбора на ЦСКА Москва. Чакаме централен защитник, дефанзивен полузащитник и двамата млади руски футболисти. С това се изчерпва общата картина. От всички тези хора, които трябва да дойдат при нас, ще останат един или двама играчи."

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локо падна от Славия, "смърфовете" с много пропуски
Шоуто започва! БФС обяви кога ще е първото пловдивско дерби
"Канарче" води атаката на Славия срещу Локомотив, "белите" с оптималния състав
Трансфер! Томаш взе бивш играч на Локо
Официално: Отказал да подпише с Локомотив премина в 4-кратен шампион на Кипър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: