Станков за Видеотон, Грънчов, Жозеф Мендес, Белаид и чаканите нови в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:25 / 23.01.2014
3755
"Доволен съм, че играхме със силен отбор. Получи се много здрав двубой с много единоборства, много напрежение." Това заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков по повод вчерашната проверка с унгарския Видеотон (1:1), пред Gong.bg.

"На мен това ми е именно идеята, за да можем да изчистим някои детайли и грешки от нашата игра. Вчера се получи един поне на този етап от подготовката ни добър двубой. Засега резултатите не ме интересуват, но въпреки всичко можеше и да победим", допълни наставникът на "смърфовете".

"Аз съм малко темпераментен и понеже винаги искам да побеждаваме, затова и толкова нерви хабя. Не е толкова важно да победим, по-важното е игрово да стоим добре. Въпреки това аз се опитвам да изградя такъв дух в нашия тим - във всеки мач да играем за победа."

Станков обърна внимание, че раздялата с Аймен Белаид е отворила дупка в центъра на отбраната, която трябва да бъде запълнена. "Асен Георгиев е млад футболист и сега му се отваря възможност да играе повече. При всички положения обаче ще искам да засилим конкуренцията на поста централен защитник, търсим подходящия човек. Имаме варианти. В следващите дни ще разберем какво е положението."

"Ангел Грънчов е млад добър футболист, който не получава шанс за игра в ЦСКА. Аз го имам в моята глава като идея, но просто чакам как ще се развият няколко други ситуации."

Старши треньорът на Локомотив не пропусна да отбележи първите си впечатления от Жозеф Мендес. "Жозеф Мендес е много интересен централен нападател, който все още е в адаптационен период. Все още не е свикнал с нашите футболисти и не са изчистени взаимовръзките помежду им. Виждате обаче, че той е футболист, който създава много напрежение в противниковата защита и тепърва много ще се говори за него."

"Чакаме двама млади футболисти от втория отбор на ЦСКА Москва, които имат участие и в първия тим - за Купата и за първенството. Те ще пристигнат тук може би след 4-5 дена. Ще тренират с нас, ще изиграят някоя и друга контрола, след което ще преценя дали ще останат. Ние сме в добри отношения с отбора на ЦСКА Москва. Чакаме централен защитник, дефанзивен полузащитник и двамата млади руски футболисти. С това се изчерпва общата картина. От всички тези хора, които трябва да дойдат при нас, ще останат един или двама играчи."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).