Мъри: Ботев добави класа с привличането на новите попълнения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
14:43 / 21.02.2014
8936
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов изчетка Лудогорец преди двубоя между двата тима. Той не пропусна да отбележи, че срещата срещу шампиона няма да е лека, но очаква победа в неделя, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Искам да поздравя Лудогорец за победата срещу Лацио. Тя е престиж не само за клуба от Разград, а и за българския футбол", бяха първите думи на Стоилов. 

"Наясно сме със силните качества на нашия противник. За мен винаги е било важно качеството и стила, който ние ще покажем, от което зависи и резултатът от срещата. Трябва да изиграем мача в неделя добре, за да можем да постигнем един добър резултат. Добър резултат - имам предвид победа в неделя", коментира специалистът. 

"Мачът срещу Лацио няма да се отрази кой знае колко на Лудогорец. Всеки мач има своя заря и битка. Три дни са напълно достатъчни един отбор да се възстанови", добави Мъри.

"Не мога да кажа дали ще сме по-добри от пролетта, но едно е сигурно, че Ботев добави класа в отбора с привличането на новите попълнения. Очаквам сега от тях да разгърнат потенциала си в Ботев", каза още Станими Стоилов. 

Относно контузията на Веселин Минев, който получи по-време на вчерашната тренировка, Стоилов се надява, че до неделя защитникът ще е готов и ще бъде на разположение за двубоя от 24-ия кръг на "А" група. 

Мъри също така заяви, че Артур Енрике остава отбора и ще разчита в бъдеще на него. 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).