Радуканов: Доволен съм от играта и победата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:20 / 09.03.2014
2253
"Доволен съм от победата срещу отбор от първата седмица, който се бори за призовите места. Поздравявам футболистите за победата", заяви треньорът на Славия Милен Радуканов след успеха с 4:1 над Локомотив (Пловдив) в мач от 26-ия кръг на първенството. 

Специалистът определи съдийството на Никола Спасов като "нормално". Като най-силния компонент от играта на тима си той посочи "дух и колектив".

"На полувремето говорихме, че ще играем до 95-ата мин., ако трябва, няма да се предаваме и ще вкараме голове", каза още Радуканов. Наставникът коментира и започващите следващата седмица плейофи. 

"Не би трябвало да има значение къде ще играем. Стараем се навън и вътре, дори и срещу отбори от първата седмица. Не се затваряме в глуха защита, не чакаме другите да играят, а ние да ги гледаме. Искам да налагаме наш стил, което вече започна да се получава. Няма значение срещу кой ще играем, важното е да побеждаваме", завърши Радуканов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).