Чакат Ботев с купата на площад "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
09:21 / 13.05.2014
7079
Половин Пловдив ще чака в нощта на четвъртък срещу петък отбора на "Ботев" с купата на България. На площад "Централен" в града под тепетата ще е епицентърът на празненствата в "жълто-черно", което привържениците ще организират при триумф над "Лудогорец" в четвъртък в Бургас.

Кметът Иван Тотев и четирима от заместниците му са заклети ботевисти и няма да има проблем с вадене на разрешителното за купона на пъпа на Пловдив. От управата на "Ботев" признават с половин уста, че правят организация за евентуални тържества. Явно от суеверие не искат да "дърпат дявола за опашката", за да не се окажат в ситуация, подобна на тази на "Ливърпул" в Англия.

Еуфорията в "жълто-черно" преди финала е огромна и в понеделник бяха продадени последните 250 билета от изпратените в Пловдив от професионалната лига. На "Ботев" са предоставени общо 10 350 билета, като 2500 от тях се продават в Бургас, но само за фенове на "канарчетата".

Колона от 6 автобуса и над 1000 коли потегля организирано в четвъртък в 14 ч от стадиона в Коматево по автомагистрала "Тракия". Тимът ще е на лагер в Поморие.

Оферта: Хотел "Империал" /Слънчев бряг/: Пакет "КУПА НА БЪЛГАРИЯ"! Цена: 45 лв./човек на вечер, ALL INCLUSIVE


Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).