Читател на Plovdiv24.bg за изстъпленията снощи: Срам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (55)
13:34 / 16.05.2014
11825
Читател на Plovdiv24.bg, фен на Ботев Пловдив, се обърна към редакционната поща на сайта, за да изкаже огромното разочарование от част от привържениците на отбора. Публикуваме мнението на пловдивчанина без редакторска намеса:

"Пишe Ви едни разочарован фен на Ботев Пловдив, разочарован не от отбора, а от част от собствените ни фенове. Не може да се позволява на 200 пияни индивиди да излагат всички нас феновете, не може да искаш да слезеш на долните редове и да те спрат, и да ти кажат, там не може било за групировките. 

Какви сте Вие, какви са тия групировки, хора, които ни излагат пред цяла България ли? Така ли се прави, че те имат голямата вина за тази загуба, вместо момчетата да играят футбол, те се занимаваха да успокояват феновете да чистят терена от хвърлени предмети, е ми Вие сте виновни драги групировки и тарторите на тях. 

Събирали пари за шоу на мача, за това ли ми отидоха парите, които Ви дадох за бомби, които попречиха на отбора, за да ни изложители и пред собственика ни, да се пита човека за какво давам пари? 

И с новият стадион, които преди ден бях сигурен, че ще построи, а вече не ще потрошите и запалите. Вие малка част от нашите привърженици, не заслужавате да се наричате фенове на БОТЕВ ПЛОВДИВ и дано ръководството намери начин да ви накаже без да наказва истинските фенове на моя любим отбор!", пише до нас този читател.


Виж коментарите (55)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).