Тервел Златев: Ще тръгнем по европейски път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:05 / 02.06.2014
6824
На връх 2 юни, на специална пресконференция, Ботев представи новият изпълнителен директор на клуба в лицето на Тервел Златев.

"Ботев се превръща в мисия и трябва да върнем отбора на върха там, където му е мястото. Надявам се скоро да имаме поводи за положителни емоции и да донесем успехите, които прилягат на Ботев". От днес аз съм част от "жълто-черната" общественост"., заяви Тервел Златев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той благодари на Цветан Василев за оказаното му доверие.

"Ще адаптираме най-добрите модели на управление. Смятам, че в рамките на следващите няколко месеца, ще представим новата структура на клуба. За мен е от значение да се изгради една дългосрочна рамка. Трябва да се върви по един утъпкан и европейски път", каза още Златев.

"Ще приложа опита си от БФС. Не идвам, за да изменяме правилници и да влияем върху съдиите. Всичко, което знам около правилниците, ще бъде в полза на клуба", завърши новият изпълнителен директор на "канарчетата".




 



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).