Над 200 състезатели в таекуон-до турнира за купа "Стоян Стоянов“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 02.06.2014
1245
Повече от 200 състезатели участваха във вече международния турнир по таекуон-до за купа "Стоян Стоянов" в град Пловдив. Събитието бе открито от заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, а сред официалните гости бяха народният представител Менда Стоянова, кметът на район "Южен" Валентин Василев и Марио Богданов - президент на Българската федерация по таекуон-до I.T.F.

16-те отбора се съревноваваха във всички възрастови групи - деца, юноши и девойки, мъже и жени, в дисциплините спаринг и форма.

"Организаторът - Армейски спортен таекуон-до клуб "Тракия" и неговият президент Костадин Димитров за пореден път доказаха, че са добри домакини и предоставиха отлични условия за провеждането на турнира". Тази оценка даде президентът на Българската федерация по таекуон-до I.T.F.Марио Богданов.

В комплексното класиране при децата първо място зае "Калоян Ладимекс" от Перник, при юношите и девойките - "Фолкан", а при мъжете и жените на първите три места се класираха съответно "Калоян Ладимекс", "Асеновец" Асеновград и Армейски спортен таекуон-до клуб "Тракия" - Пловдив.

"Благодаря на всички състезатели и специално на гостите от Македония. Надявам се традиционното провеждане на турнира да доведе до повече участници, каза Костадин Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 15
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).