Състезание по дуатлон се проведе в парк "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:19 / 30.06.2014
2141
В неделния ден в парк "Лаута" се проведе състезание по дуатлон, организирано от Мултиспорт Предизвикателство България. 

Спортното събитие "Лаута предизвикателство" събра момчета и момичета, които се занимават активно със спортните дисциплини колоездене, крос и плуване в категорията на аматьорите. Организаторите се възползваха от възможностите, които паркът предлага - атрактивен и разнообразен терен, съчетаващ новоасфалтирани алеи плюс зелени зони.

Събитието бе подкрепено от кмета на район "Тракия" г-н Костадин Димитров, който през последните три години полага огромни усилия по възстановяването на парка. "Резултатите са на лице - паркът се посещава активно от изключително много хора от всички възрасти. Ще продължаваме да развиваме Лаута, хората го преоткриха и всеки намира своето място в него.", заяви Димитров.

Парк "Лаута" е зелен оазис в рамките на града, който през летните горещини осигурява прохлада и усещане за откъсване от градската среда и динамика. Хора от различни възрасти намират парка като прекрасно място за отдих и почивка.

Разнообразие от атракциони могат да бъдат открити в Лаута - детски площадки за най-малките, за спортуващите - фитнеси на открито, нови асфалтови алеи за крос, ролери и велосипедизъм, за хората от третата възраст - новоизградените маси за шах, за отпочиващите зона с барбекюта и беседки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 15
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).