14 август - денят "X" за тв правата на "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:49 / 12.08.2014
3262
В четвъртък изтича последният срок, в който ТВ7 трябва да плати телевизионните права. След този срок автоматично контрактът се анулира.

Нова ТВ вече има предварителна договорка да поеме мачовете от шампионата до края на сезона. В момента клубовете си получиха първия транш от "Футбол Про Медия", която купи правата от БФС. Неин собственик е този на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

По принцип има 3-годишно споразумение, подписано с фанфари от Николай Бареков, когато бе изпълнителен директор на ТВ7. След това обаче дойдоха проблемите с КТБ и собствеността на телевизията и всичко рухна. Николай Йорданов бе назначен за главен съдия на мача за суперкупата утре в Бургас. Там ще се срещнат "Лудогорец" и пловдивският "Ботев" като финалист за купата. Разградчани направиха дубъл през миналия сезон. От Разград са заявили места за около 1500 свои привърженици. От Пловдив очакват 5000 фенове на "Ботев".

Взети са всички мерки да не се повтарят инцидентите от финала на купата, когато част от стадиона бе опожарена.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 17
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).