Ботев окончателно уреди пет контроли в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:07 / 18.07.2008
2733
Пет контролни срещи ще изиграе отборът на Ботев Пд по време на лагера си в Италия. Това стана ясно, след като днес програмата на "канарчетата" бе окончателно избистрена.

Първият съперник на „жълто-черните" ще е младежкият състав на Анкона, а двубоят ще се играе в неделя (20 юли) от 11.30 часа в градче, намиращо се в непосредствена близост до базата на българите.

Следващите мачове на „канарчетата" са срещу Катания на 24 юли от 19 часа в Асизи и с Фоджа на 26 юли от 19 часа в Апиро. Следва гостуване на Емполи на 29 юли като в този мач изпадналият от Серия А тим ще представи официално пред своите фенове отбора си за новия сезон. Двубоят е с начален час 21.30.

Престоят на Ботев на Ботуша завършва с мача срещу Сиена, който е на 31 юли от 19 часа в Норча. Всички часове са в българско време.

Тази сутрин Стефано Кусин и Костадин Ангелов разделиха футболистите на два отбора като в единия попаднаха чужденците, а в другия повечето от титулярите през миналия сезон. След двустранната игра бяха освободени петимата чужденци пристигнали на проби вчера.

От леки травми след тренировката се оплакват Апостол Попов, Николай Манчев и Илиян Гаров, но състоянието им не е тревожно.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).