Петър Пашев: Надявам се възходът ни да продължи и след дербито утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:39 / 27.10.2014
3101
Временно изпълняващият длъжността старши-треньор на Локомотив Петър Пашев се съгласи да говори пред Plovdiv24.bg преди Битката за Пловдив. Както е известно, утре от 17,45 часа на "Лаута" Локомотив приема Ботев в първи осминафинал за Купата на България.

"Настроението в отбора е приповдигнато. Няма контузени футболисти освен Карагарен. Готвим се за дербито нормално. Дано се пооправи времето до утре, за да може да проведем една нормална среща", заяви пред Plovdiv24.bg Пашев. 

"Самочувствие едва ли бих казал, че има след победата над Славия. По-скоро има спокойствие и настроение. Ние си гоним първенството, не ни е чак толкова фикс идея Купата", продължи специалиста. 

"Ще подходим сериозно и в турнира за Купата. Все пак играем срещу Ботев, но нека да не забравяме, че имаме и мачове за първенството. Силно се надявам да продължи възходът на Локомотив и след срещата утре, затова работим всички", завърши Пашев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).