Коце Видолов става помощник на Вили Вуцов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:21 / 27.10.2014
6010
Костадин Видолов ще влезе в треньорския щаб на Велислав Вуцов, разбра Plovdiv24.bg. Една от големите легенди на "жълто-черните" и любимец на бултрасите ще замени Георги Чиликов, който вчера изненадващо хвърли оставка.

"Изненада ме оставката на Георги. Причината той да предприема този ход е, че е далеч от семейството, с което не е успял да се пригоди", заяви Вили относно оставката на Чиликов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Попитах го дали има вариант и случай да остане в Ботев до Нова година и след това да се търси нещо, но той ми заяви, че е категоричен в решението си, което отдавна е обмислял. Съжалявам, че по този начин се развиха нещата с Чиликов, но той просто не можа да се пригоди към това, че трябва да излезе от Бургас", уточни още наставникът на "канарчетата" на пресконференцията днес преди Битката за Пловдив.

Очаква се Магьосника да влезе в щаба на Вили Вуцов, след дербито с Локомотив. Както е известно двата тима се изправят един срещу друг утре в първи мач от осминафиналите за Купата на България.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).