Митко Ценовски подписа с Торпедо Жодино

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 25.07.2008
1697
Екс-халфът на Спартак Пловдив Митко Ценовски подписа договор за 2+1 години с елитния беларуски тим Торпедо Жодино, научи Plovdiv24.bg. Шампионът на България с Локомотив Пловдив Ценовски преминава в Торпедо като свободен агент, след като договорът му с пловдивските "гладиатори" изтече и той не го поднови. Халфът вече тренира с Торпедо в Беларус и единствено очаква да пристигне жълтата му карта от България. При положение, че тя пристигне навреме, техничарят ще дебютира още в утрешния кръг на беларуското първенство срещу Шахтьор Солигорск.

В момента Торпедо Жодино се намира в средата на таблицата на беларуското първенство. Отборът е на 10-омясто с 18 точки. Отборът играе с червени или бели тениски и червени гащета. Торпедо е ставал четири пъти шампион на Беларуската лига по времето на СССР - през 1970, 1971, 1980 и 1981 години. Отборът залага основно на беларуски състезатели, като има сериозна група украински футболисти, а също един бразилец и един арменец.

Това е втори трансфер на плoвдивски футболист в беларуски тим за това лято. По-рано крилото на Ботев Георги Какалов подписа с Динамо Минск. Столичани са на трето място в класирането, на 9 точки пред Торпедо. Двамата футболисти ще могат да излезнат един срещу друг на 14 септември, когато по програма е срещата между Торпедо - Динамо Минск.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).