Ботев падна от Сиена с 0:2 в последната си контрола в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:13 / 31.07.2008
4962
Ботев загуби последната си контрола в Италия. Този път "канарчетата" отстъпиха с 0:2 на Сиена, като и двете попадения за гостите паднаха след почивката.

През първото полувреме двата отбора бяха равностойни на терена, като дори по-чистите положения дори бяха за "жълто-черните". На няколко пъти Тодор Тимонов застраши опасно вратата на гостите. Най-чистото положение преди почивката пък пропусна Мапока, който останал очи в очи с вратаря на Сиена стреля над вратата.

През втората част италианците набързо решиха проверката в своя полза с две попадения. Първо юношата Гаджалов не успя да изчисти една топка при меле в наказателното поле на Славчо Тошев, тя попадна у Манчини, който безпроблемно прониза "жълто-черната" врата за 1:0.

Само три минути по-късно при опасна атака на Сиена Николай Харизанов си отбеляза нелеп автогол при опит да изчисти топката. До края на двубоя "канарчетата" се опитаха да върнат поне едно положение, но италианската защита се справи. Очакваше се на вратата на Сиена да пази българинът Михаил Иванов, но пълни 90 минути изкара титуляра Курчи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).