Стойчо Стоев: Очаквахме това от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:07 / 16.03.2015
2830
"Няма какво да кажа, не ми се говори по този въпрос, в интерес на истината - очаквахме го", лаконичен бе треньорът на Левски Стойчо Стоев пред вестник "Стандарт" след загубата на ЦСКА от Ботев (Пловдив), която остави "сините" извън първата шестица в "А" група.

Той добави, че в близките дни Левски ще даде пресконференция. На нея ще говорят относно случилото се в Коматево и какво предстои оттук нататък на "Герена".

Спортният директор на тима Георги Иванов пък изключи телефона по време на мача в Пловдив, а после отказа коментар.

Ден по-рано Гонзо, както и собственикът Тодор Батков, обявиха, че се надяват на феърплей от страна на ЦСКА. "Апелирам за мъжество", заяви адвокатът след победата с 4:0 над Марек. Футболистите също приканваха ЦСКА да отнесе "канарчетата", но не се получи.

Както е известно, изпълнителният директор Константин Баждеков на няколко пъти алармира, че "сините" ще понесат сериозни финансови загуби, ако не стигнат до първата шестица. В последните дни даренията секнаха, кандидатите за спонсорство също започнаха да се ослушват.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).