Дишлиев започна рехабилитация, Филипов аут за 3 седмици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:58 / 24.03.2015
1713
Защитникът на Локомотив Пловдив Игнат Дишлиев започна рехабилитационни упражнения, след като преди 20 дни претърпя операция на скъсани кръстни връзки в болница Аджъбадем Фуля в Истанбул. Дишлиев стартира с каране на колело и упражнения за баланс във фитнес залата на "Лаута".

Компания му правеше неговият съотборник Венелин Филипов, който получи контузия в коляното в самото начало на мача срещу Славия.

Бранителят е с разтегнати връзки и в момента е с шина на десния крак. Принудителната почивка за Филипов ще е поне 3 седмици.

В днешната тренировка на "черно-белите" на облекчен режим се готвеше Йоан Ласиман, който се възстановява от разтежение на бедрото, получено в двубоя срещу Литекс в Ловеч.

Заниманието водеше помощник-треньорът Петър Пашев, тъй като наставникът Христо Колев започна курсове за треньорски лиценз "А".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).