Михаил Венков: Стягаме се за победа със суха мрежа срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:15 / 06.04.2015
2480
Един от най-опитните футболисти на Черно море Михаил Венков вярва, че ще се представят по най-добрия начин срещу Локомотив (Пд) утре. Първият мач от полуфиналите в турнира за купата на България е от 17 ч. на "Тича", а реваншът е на 29 април под тепетата.

"Не играхме добре през последните мачове в "А" група, но сме амбицирани и максимално мотивирани да дадем всичко от себе си за успех във вторник. За нас добър резултат пред ответната среща ще означава всяка победа със суха мрежа. По силите ни е да го направим", заяви за "Народно дело" Венков. 

Футболист №1 на Варна за 2014 г. изключи всякакъв вариант да подценят съперника. "Те може и да имат седем загуби поред в елита, но турнирните двубои са нещо съвсем различно. Освен това фазата е висока и всеки отбор може да се вдигне за един мач. Знаем, че лошите резултати и безпаричието в Локо няма да им се отразят и те ще играят на максимума срещу нас. Ние обаче ще им се противопоставим по най-добрия начин, за да постигнем целта си", допълни Миша. 

Запитан минава ли му през ума, че може да не играят финал за трофея, левият бек бе лаконичен: "Не, не и не. При така стеклите се обстоятелства, ако не стигнем до финала, не само че сезонът ще е пълен провал за нас, но ще бъде и трагедия за Черно море. Ние не искаме да причиним страдание на великолепната ни публика."


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).