Локомотив ще гони добър турнирен резултат във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:47 / 07.04.2015
4511
Черно море приема Локомотив (Пловдив) в първия полуфинален мач от турнира за Купата на България. Срещата на стадион "Тича" във Варна е днес от 17:00 часа. Пловдивският тим не се представя убедително в последно време. 

"Морето" няма да изневери на стила си и ще излезе в схема 3-3-3-1. На вратата ще е Александър Чанович, а пред него ще си партнират Стефан Станчев. Кирил Котев и Михаил Венков. Последният се връща в титулярите след изтърпяно наказание и ще заеме мястото на Мамуту Колибали. В средата на терена ще са Стенио дос Сантос, Тодор Паланков и Марк Клок, отдясно ще атакува Симеон Райков, отляво - Матиас Курьор, а Себастиян Ернандес ще е зад изнесения в атака Вилиян Бижев.

Локомотив със сигурност не се е предал и ще преследва добър турнирен резултат в първия сблъсък от полуфиналите. В лагера на "черно-белите" се надяват, че отборът ще успее да се преобрази именно на мача във Варна. Оптимизмът се подклажда и от отличното представяне на тима в надпреварата, което контрастира с това в първенството. Проблемите в състава на пловдивчани са свързани с отсъствието на контузения Венелин Филипов и оперирания Игнат Дишлиев. Изненадващо извън групата останаха вторият капитан Дани Кики и най-вече титулярният вратар Йордан Господинов. По информация на "7 дни спорт" халфът е болен, а стражът е получил почивка за двубоя в морската столица. При отсъствието на Господинов под рамката ще застане Теодор Скорчев.

Треньорът Христо Колев ще подреди отбора си в тактическа постройка 4-2-3-1. В защита ще оперират Димитров, Сечков, Молдованов и Дяков. Пред тях ще са Сандански и Ванчо Траянов. По крилата ще нахлуват Карагарен и Делев, а зад изнесения Камбуров ще напада Бурабия.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).