Общината и "Метални конструкции" пред споразумение за зала "Строител"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:20 / 14.08.2008
2292
Общината може да плаща почасов наем за зала "Строител", се разбра след днешния първи кръг на преговори между градската управа и един от мениджърите на "Метални конструкции". По-рано през деня кмета Славчо Атанасов обяви, че градската управа е готова да плаща наема на осемте отбора, ползващи залата, но ще преговаря за сумата.

Идеята да се плаща наем само за часовете в които отборите тренират и имат мачове е дошла от общината и е била възприета позитивно от представителя на "Метални конструкции". Почасов наем в момента се плаща в софийската зала "Универсиада", казаха от преговарящия екип. Разговорите ще продължат в началото на следващата седмица, до тогава идеята ще бъде съгласувана с клубовете и с шефовете и юристите на "Метални конструкции". Месечният наем от 19 хиляди лева не е окончателен и подлежи на обсъждане и преразглеждане , се разбра след днешната среща. Според общинари представителят на "Метални конструкции" на разговорите Любомир Рангелов е проявил разбиране към проблема на спортните клубове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).