Никола Спасов: Честито на всички, много се радвам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:23 / 28.04.2015
3201
Треньорът на Черно море Никола Спасов не скри радостта си след класирането на "моряците" на финала за Купата на България.

"Бил съм на финал за купата и като треньор, и като футболист, но не съм я печелил. Доволен съм, че се класирахме. Успяха да ме нервират момчетата. Мачът започне добре, но се отпуснахме. Поговорихме си на полувремето и след смените нещата се промениха. 

Заслужено отиваме на финал. Играем стабилно в турнира от първия кръг и се класирахме категорично. Това е награда за усилията на отбора. Честито на всичко. Много се радвам и с нетърпение очаквам финалната среща. 

Не е нормално да не се знае кога и къде ще се играе този мач. Всичко това има своите последствия. Никой не може да си направи плановете. 

Стефан Станчев много ще ни липсва. Със счупена ключица е и няма да може да ни помогне на финала. Искам да хванем отбор, който ще бъде в по-лошо състояние. Левски и Лудогорец са два от най-добрите отбори и няма как да имаме претенции. Дано и двата да мислят, че са спечелили купата още преди последния мач. 

Винаги съм се чувствал комфортно в Черно море и съм бил с безсрочен договор. Няма какво толкова да се коментира оставането ми в тима. Засега всичко е нормално", каза Спасов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).