Локо покани Ицо Златински да се завърне на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
11:00 / 26.06.2015
10003
Ръководството на Локомотив е поканил Христо Златински да се завърне на "Лаута", научи Plovdiv24.bg. "Смърфовете" веднага са се свързали с полузащитника, след като стана ясно, че Лудогорец няма да разчита на него от новия сезон.

Лично изпълнителният директор на пловдивчани д-р Константин Думанов се е свързал със Златински и го е поканил да се завърне при "черно-белите".

"Така е, поканихме Ицо Златински да се завърне в Локомотив. Очакваме неговото решение", лаконично коментира пред нашия сайт д-р Константин Думанов.

"Докато не се изясни ситуацията с Лудогорец, няма да коментирам нищо", заяви от своя страна Христо Златински пред репортер на Plovdiv24.bg.

Христо Златински има действащ договор с Лудогорец, който миналото лято бе преподписан. Очаква се обаче шампионите да не правят спънки на играча и да го пуснат без финансов иск, ако той си намери отбор.



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).