Бащата се скара с играч заради дузпи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:21 / 20.07.2015
4693
Футболистът на Локо Александър Якимов и вдигнал скандал на спортно-техническия щаб на тима от парк "Лаута" заради трансфер в Пирин, съобщава в. "Меридиан Мач". Играчът е бил ухажван от благоевградчани и е споделил това пред треньорите. 

От своя страна Христо Колев-Бащата и компания са обявили, че няма да правят спънки на Якимов, след което футболистът започнал да самоволничи по време на тренировки, решавайки че не го зачитат достатъчно. 

В едно от заниманията той си е позволил да изпълни дузпи на вратарите, което е вбесило треньора на Локо Христо Колев и той го е изгонил от тренировката. 

Принципно Якимов е налаган като десен бек по време на подготовката на "черно-белите", въпреки че доскоро бе използван в по-предни позиции. Той дори бе първи вариант за мястото на №2 в схемата на "смърфовете". Лошата дисциплина и скандалите с треньорския щаб обаче извадиха играча от плановете за новия сезон.

В близките дни ръководството на тима от парк "Лаута" ще трябва да реши дали Якимов да бъде продаден на Пирин или да му се даде втори шанс за изява. Имайки предвид нуждата от конкуренция в състава обаче, най-вероятно Христо Колев ще прости на играча.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).