Предложиха на Локо халфове от "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:25 / 07.08.2015
3706
Двама футболисти на Локомотив (Сф) от миналия сезон са опция за подсилване на пловдивския Локомотив. Става въпрос за халфовете Даниел Гаджев и Даниел Васев. Двамата са предложени на "черно-белите", информира "7 дни спорт". Очаква се на "Лаута" да обмислят дали да отправят оферти до тях. 

Пловдивчани все още продължават да търсят качествени попълнения, които да вдигнат още нивото на отбора. Те търсят играчи, подвизаващи се на следните позиции - офанзивен халф, дефанзивен халф и външен ляв халф. 

На "Лаута" се надяваха да успеят да си върнат Янко Сандански, който да подсили зоната, на която се подвизава вътрешният халф. Между играча и клуба имаше разговори, според които, ако той не си намери нов отбор до края на месец юли, ще се завърне при "черно-белите". До момента обаче това не се е случило. 

Затова 28-годишният Гаджев е вариант за подсилване на тима в тази зона. Даниел има солиден стаж в "А" група с екипите на Локомотив (Сф) и Монтана. "Черно-белите" ще умуват и за Даниел Васев. Талантливият 21-годишен халф е син на треньора Димитър Васев, който изведе Локомотив (Сф) до бронзовите медали през миналия сезон.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).