ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (6)
Камбуров: Всеки на мястото на Локо щеше да е изпаднал и нямаше да се върне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 26.11.2015Коментари (6)5602
© Plovdiv24.bg
Капитанът на "Локомотив" (Пд) Мартин Камбуров е от хората, които винаги имат какво да кажат. Нападателят на "смърфовете" казва това, което мисли, и заради това си е изградил реноме не само на Лаута, но и в "А" група. Таранът даде интервю за "7 дни спорт", в което говори за ситуацията в клуба, собствеността и своите планове.

Мартине, какво е настроението в тима предвид смяната на собствеността?
- Напълно нормално към момента. Разбира се, по-спокойни са всички - не само футболистите, но и служителите в клуба, когато има сигурност, така че нормално. Аз мисля, че за един отбор това е много важно, когато си спокоен и не мислиш за проблеми, можеш да покажеш всичко, на което си способен.

Очакваш ли положителна промяна в резултатите?
- Сега отрицателна ли е тенденцията? Не смятам, че е такава, при положение че играем доста добре и даже никой не очакваше толкова от нас. А и при положение че ние всяка година сформираме нов отбор. Преди 3 години се върнах в "Локомотив" и през няколко месеца правим нов отбор. Така че за мен тимът ни се представя дори над очакванията. Трета година правим нов отбор, така че доста са положителни резултатите. С оглед и на това, че стартирахме, за да останем в групата.

Какви са поставените цели пред тима?
- Оставане в групата. Това е най-важното, така че не бива да говорим за някакви други неща, за да не загубим представа за реалността. Първенството е много интересно, виждате как с един или два силни мача се изкачваш нагоре, а с няколко слаби потъваш.

Ти си бил част от "Локомотив" при няколко различни собственици. При кой самият ти си се чувствал най-добре, а и отборът като цяло?
- Със сигурност при управлението на Жоро Илиев имаше сигурност, стабилност, правилна управленска политика. Един отбор се градеше четири години, играехме едни и същи футболисти. Когато има постоянство, отборът е бил най-добре. Затова и станахме шампиони, имахме един много добър отбор за България, който стигна логичното си развитие. Нормално е, през последните години изживяхме катаклизми - бяхме без президенти, в управлението, с феновете имахме преживявания, смяна на собствеността 5-6 пъти. Нормално е отборът да изживее тази криза. Но ние се борехме заради публиката, феновете, хората, които подкрепяха клуба, и останахме в "А" група. Ако беше всеки друг отбор в България, щеше да е изпаднал и дори нямаше да има шанс да се върне в елита. Ние през това време успяхме да съхраним отбора, да си запазим мястото. От тук нататък, ако има едно постоянство и дългосрочен план, а не само за една-две години някой да дава пари, може и да се очакват по-големи резултати.

А при кого смяташ, че имахте най-много проблеми?
- Не мога да отделям разни хора. Всеки, който е дошъл да работи на парче, не е оставил положителни спомени у хората. Нормално е при такива случки никой да не е бил доволен. Не мога да кажа, че сме били най-зле, но не сме били стабилни при всеки, който е дошъл да работи за година или за няколко месеца. Разбира се, така той няма как да постигне положителни резултати.

Кои треньори можеш да отделиш като тези, които са повлияли най-много на "Локомотив"?
- Не искам да деля треньорите. Всеки треньор си има различна визия, различна философия за футбола, за разбирането на играта, така че никога не съм ги делил. Все пак футболистите не трябва да делят. Хубави или лоши треньори, футболистите трябва да си изпълняват указанията. Да не забравяме, че работата на един треньор зависи и от обстановката в клуба. Можеш да си много добър, но ако нямаш условия, е трудно.

Имаш ли планове за след края на футболната ти кариера?
- Не съм мислил. Засега се съсредоточавам само върху тренировките и мачовете, които ни предстоят.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 26.11.2015 г.
+2
 
 
Успех Голмайсторе! Пожелавам ти нова голмайсторска титла!
на 26.11.2015 г.
+2
 
 
Machine Gun MK11!!!Великан,лидер,легенда,за в бъдеще треньор,изпълнителен директор.....всичко в Локомотив!Другото е излишна скромност!Благодарим ти Марто,бъди жив и здрав и още дълго ни радвай с голове и победи!Само Локо и само напред и нагоре!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
Любимата ми черно бяла голова машина жив и здрав и много голове
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пламена Миткова покри норматив за олимпиадата след най-добрия скок в кариерата си
Нов в Ботев: Попето има кюстендилска жилка! Като ме видя, каза: Станахме двама, вече ще е страшно!
Ремонтът на боксовата зала на Ботев ще струва 200 000 лева, вижте основните етапи
След цирка в Спартак (Пловдив) Танчо Калпаков пое претендент за Първа лига
Специален момент! Ботев влиза в Топ 4 на България, ако не падне от Марибор на 11 юли
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: