Лудогорец си заплю Ел Харуби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 01.12.2015
3637
Вратарят на Локомотив (Пд) Ясин ел Харуби е трансферна цел на Лудогорец, съобщава "7 дни спорт". Представители на разградския клуб вече са започнали да разпитват сериозно за 25-годишния мароканец, притежаващ френски паспорт. 

Шампионите са били впечатлени от качествата на титулярния страж на пловдивчани и напоследък опипват почвата около евентуалното му привличане през зимата. Ел Харуби е сред малкото футболисти, които имат по-продължителни договори с Локомотив (Пд), след като контрактът му е до лятото на 2017 г.

В Лудогорец мислят за бъдещето и виждат в негово лице заместник на един измежду родния национал Владислав Стоянов и канадеца Милан Борян, като един от двамата е почти сигурно, че ще напусне Лудогорец през зимата.

По-вероятно е това да се случи с втория, след като интерес към него има от Партизан.

При подобно развитие на "Лудогорец Арена" искат да разполагат с двама качествени вратари, които да се конкурират за поста.

По информация на "7 дни спорт" обаче финансовият благодетел на "черно-белите" Христо Крушарски не желае да се разделя с Ел Харуби поне до края на шампионата. На "Лаута" са на мнение, че до края на сезона Ясин ще успее да вдигне още повече цената си.

Ел Харуби акостира в Локомотив (Пд) през лятото, след като пропадна оставането му в ЦСКА. Той дойде от втородивизионния Верея.

25-годишният страж бързо се превърна в безспорен №1 под рамката, като не в един или два мача извади своите. Той попада в полезрението и на селекционера на националния отбор на Мароко и нищо чудно да бъде привикан на някои от следващите лагер-сборове.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).