Канят чужденци да помагат на Крушарски за строежа на базата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:08 / 24.12.2015
5613
Двама сериозни бизнесмени, чиито имена и националност засега се пазят в тайна, са поканени да инвестират в изграждането на новата спортна база на Локомотив. 

В случай че те приемат предложението, ще помогнат сериозно на собственика на "черно-белите" Христо Крушарски в строежа на модерния спортен комплекс. Смята се, че това са негови партньори от чужбина, с които Крушарски работи покрай бизнеса си с противоградни ракети.

Според проекта новата база на "черно-белите" ще бъде в район "Тракия" и ще е на площ от 70 декара. Строежът й ще струва 30 милиона лева. Не е изключено в изграждането на комплекса да участват бизнеспартньори на Христо Крушарски от ОАЕ. Шефът на Локо беше там да урежда втория лагер за тима през зимата. Първият ще се състои в турския курорт Анталия.

Иначе за зимната селекция вече са набелязани няколко имена, които трябва да бъдат обсъдени с треньора Христо Колев. Според запознати сред тях има и бивши национали, но имената им ще станат ясни в най-скоро време.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).