Локомотив пробва аржентинци в Турция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 17.01.2016
2956
Локомотив Пловдив очаква двама аржентински футболисти на проби по време на лагера в Анталия, съобщава "Тема Спорт". Засега имената им се пазят в тайна. Знае се само, че са от втородивизионни отбори.

От вчера "смърфовете" са в Турция. "Черно-белите" тръгнаха в петък вечерта за Истанбул с автобус от "Лаута". Тимът ще остане там до 9 февруари.

В началото на декември старши треньорът Христо Колев-Бащата вече изпробва двама аржентинци. Гаучосите Гастон Кастро (22 г.) и Пабло Валесио (21 г.) обаче не впечатлиха наставника на пловдивчани и бяха отпратени. Аржентинците идват посредством бизнес партньор на собственика Христо Крушарски в южноамериканската страна. Засега други нови не се чакат. В Анталия ще продължат пробите на македонския халф Стефан Йефтоски.

"Новите попълнения ще вдигнат нивото ни. Мисля, че взехме качествени и перспективни попълнения. Селекцията е изцяло в ръцете на Христо Колев. Вярвам, че подготовката и контролите в Турция ще бъдат ползотворни", заяви почетният президент на "смърфовете" Христо Бонев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).