Сериозна трансферна сума е отказала Ботев от Кишада и Анисе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 29.01.2016
2820
Сериозна трансферна сума е отказала Ботев Пловдив от нападателя Жуниор Кишада и полузащитника Анисе Абел от Лудогорец, съобщава "Тема Спорт".

Ръководството на шампионите е поставило цена от над половин милион евро. Това е накарало "канарчетата" да преустановят разговорите за бразилеца и мадагаскареца. Сред обсъжданите варианти е било и пловдивчани да вземат някой от двамата под наем до края на сезона, но и там финансовите изисквания на шампионите са били доста високи. 

Както е известно, треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че не иска да се разделя с нито един от футболистите. Единственият, който досега напусна, е бранителят Александър Александров, чийто договор с клуба изтече на 31 декември. Защитникът предпочете оферта от Левски пред възможността да остане на "Лудогорец Арена". 

В момента ръководството преговаря с Георги Терзиев, Витиня и Михаил Александров за подновяване на контрактите. Споразуменията и на тримата изтичат през лятото, като може никой от тях да не остане в Разград през новия сезон. Припомняме, че Терзиев е получил ултиматум от шефовете да отговори дали ще преподпише до средата на февруари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).