Локомотив излезе с позиция относно раздялата с Балдовалиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
16:58 / 04.02.2016
7656
Ръководството на Локомотив Пловдив държи да информира привържениците на отбора как се стигна до раздялата с нападателя Зоран Балдовалиев и поради тази причина от "Лаута" излязоха с позиция, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Сред част от нашите привърженици се създава впечатление, че ние като ръководство едва ли не сме принудили футболиста да напусне, което не отговаря на истината.

Зоран Балдовалиев бе категоричен, че иска да си тръгне от отбора заради много изгодна от финансово естество оферта от гръцкия клуб Керкира.

Нападателят отправи молба към ръководството на Локомотив да се съгласи да разтрогне действащия между двете страни договор по взаимно съгласие, за да не се пречи на по-нататъшната му кариера. Тази молба ние удовлетворихме от чисто човешки подбуди.


Искаме да информираме нашите привърженици, че Зоран Балдовалиев проведе и разговор със старши треньора Христо Колев, в който се интересуваше най-вече от това дали ще има гарантирано титулярно място в отбора.

Отговорът на Христо Колев е бил: "Имам нужда от теб, но на никой футболист от отбора аз не мога да гарантирам титулярно място. Играе този, който се намира в най-добра форма".

Локомотив Пловдив пожелава успех на Зоран Балдовалиев в новия му клуб.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).