Стефан Генов: Локо ще бие Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:55 / 15.02.2016
5167
Бившият наставник на Локомотив Пловдив Стефан Генов заяви, че воденият от Христо Колев тим е фаворит заради по-опитните футболисти, с които разполага.

"Очаквам победа от моя отбор Локомотив. Гледах тима при представянето срещу Оборище. Да, съперникът не е на ниво А група, но стана приличен мач, който ми дава надежди за добро представяне през пролетта. Тимът ми хареса, понрави се и на публиката", сподели специалистът.

"Мачът е в много ранна фаза и отборите няма да са на сто процента готови, но вярвам, че футболистите осъзнават отговорността на това дерби, а и повечето са участвали в него. Така или иначе в тези сблъсъци формата никога не е била водеща. Много лошо е, че пред Бащата има доста проблеми, породени от контузени и наказани футболисти, но той разполага с достатъчно опитни бойци като Тунчев, Котев и Гъргоров, които могат да решат мача и да вдъхнат увереност и самочувствие у останалите. Именно в опита и класата се крие предимството за Локомотив. Да, дербито винаги е непредсказуемо, но това е един голям плюс, който се надявам, че локомотивци ще го използват", добави Генов.

"Голямата новина в Ботев е завръщането на Тодор Неделев. Пое ги и един много добър и доказан треньор като Николай Костов, който започна подмладяване, а в този сблъсък това може да окаже голямо влияние, най-вече психологически. Не знам дали играчите на Ботев ще издържат на напрежението", завърши бившият треньор на Локо София и помощник в Лудогорец при Георги Дерменджиев.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 23
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).