Крушарски налива почти милион за терените на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:00 / 09.03.2016
4390
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще инвестира на първо време 700 хиляди лева в подобрението на базата на "Лаута", съобщава "Тема спорт".

Вчера започна реновирането на помощното игрище до стадион "Локомотив", известно като "Кошарата". Тревата бе напръскана със специални препарати, за да се превърне в хумус. След това ще бъде изградена модерна дренажна система и ще бъде положена нова трева. За ремонта на терена ще бъдат инвестирани 200 хиляди лева.

Освен това Крушарски вече е получил оферти за направата на официалното игрище на стадион "Локомотив". За неговото изграждане ще отиде половин милион лева.

"Дадохме старт на работата по изграждане на няколко терена. Скоро ще пристигнат и багерите. Веднага след края на първенството през месец май ще стартираме ремонт и на централния терен на нашия стадион, критикуван толкова много напоследък, включително и от Левски. Вече получихме една оферта за 500 000 лева", каза Христо Крушарски.

Бизнесменът бе вчера на "Лаута", за да види как стартира работата по "Кошарата". Инвестицията на собственика на "черно-белите" може и да нарасне. Причината е, че той има намерения да изгради още няколко игрища до стадиона. За тях вече се изготвят проекти.

Едното ще бъде зад липсващата трибуна "Бесика" - нейният строеж също трябва да започне до лятото. Планирано е и построяване на терен зад сектора за гостуваща публика на "Лаута".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).