Крушарски награби недоразуменията Мансур и Серджо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:18 / 10.03.2016
5667
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски разясни схемата, по която вече ще се прави селекция. Босът обяви пред "Меридиан Мач", че занапред трудно ще се привличат чужденци и ще се залага усилено на българските футболисти.

От няколко дни клубът вече има скаутска мрежа на щат, за да може да се наблюдават мачовете в по-долните дивизии и да се търсят таланти.

"Отскоро съм във футбола, но се опарих от ментета чужденци. Мансур се контузи, португалецът го гледах само 20 минути и какво от това? Мисля да разчитаме само на българския пазар занапред за селекция. Разбира се, основната дума ще е на треньора Илиан Илиев. Вече работи скаутска мрежа, която е от няколко дни начело с Карушев. В екипа, освен него, влизат още двама. Досега те не са работили в Локомотив и не смятам, че трябва да са треньори, за да разбират от футбол", обясни босът на "черно-белите".

"Знам, че договорите на доста основни футболисти изтичат, но Илиан Илиев е отскоро в Локомотив (Пд) и в хода на мачовете и работата му с отбора той ще реши с кого да сложим подпис и занапред", каза още Христо Крушарски.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).