БНТ излъчва на живо баскетболния сблъсък между Камбуров и Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:03 / 22.03.2016
2684
В неделя (27 март) от 15:00 часа БНТ1 ще излъчи пряко от Пловдив традиционния баскетболен мач на звездите 2016.

13-ото издание на инициативата ще се проведе в зала Колодрума и в него ще вземат участие най-добрите баскетболисти от българското първенство, избрани от почитателите чрез он-лайн гласуване.

С най-голям интерес сред пловдивчани обаче се очаква турнира за знаменитости "3х3", в който ще се включат футболист №1 на България за 1999 Александър Александров-Кривия, олимпийският вицешампион Йордан Йовчев, капитанът на футболния клуб "Локомотив" - Пловдив Мартин Камбуров, звездата на другия пловдивски тим "Ботев" Тодор Неделев и една от най-успешните български волейболистки Антонина Зетова.

В рамките на спортното шоу ще се проведат и индивидуални състезания в три категории. В конкурса за умения ще участват Франк Търнър (Рилски спортист), Хънтър Уилямс (Черноморец), Брандън Фортънбъри (Балкан), Йордан Минчев (Левски) и Еврик Гари (Берое).

В надпреварата за стрелба от тройката ще се включат Пламен Алексиев (Берое), Алекс Симеонов (Левски), Мартин Маринов (Балкан), Александър Груев (Спартак Плевен) и Тони Гуджино (Рилски спортист).

В една от най-атрактивните категории - "хипер забивки" - зрителите на БНТ ще наблюдават майсторските изпълнения на Тристан Кери (Рилски спортист), Остън Барнс и Николай Николов (Берое), Андрей Иванов (Ямбол) и Георги Илиев (Левски-2, БУБА Баскет).

В журито, което ще оценява майсторските забивки, ще е и кметът на Пловдив Иван Тотев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).