Костов шокиран от агитката на Левски: Не мога да повярвам какво се скандира!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
22:07 / 09.04.2016
5857
Треньорът на Ботев Николай Костов бе разочарован от поведението на феновете на Левски по време на мача, загубен от неговия тим с 0:3.

Ето какво каза специалистът веднага след края на двубоя на стадион "Георги Аспарухов":

"Левски си вкараха положенията. Започнахме добре, но вторият гол ни пречупи. Стана бърз и динамичен мач, поздравявам отбора на Левски. Днес по-слабата ни част бе играта в защита. И подчертавам - на защитниците в защита. Получихме доста елементарни голове".

Ние търсим себе си. И така или иначе ние ще намерим себе си. Самият мач стана интересен за публиката. Искахме да бележим първи и ако може, да отбележим втори гол".

"Не мога да повярвам какво се скандираше от трибуните. Тук присъстват жени и деца. Не съм очаквал. Това все пак е едно състезание. Агитката си има тартори, които трябва да са малко по-отговорни към тия неща. Разбира се, че правим планове за селекцията. Но като има нещо конкретно, нашият клуб ще ви информира".



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).