Решиха! ЦСКА в "А" група, Локо (ГО), Верея и Нефтохимик - също

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
17:29 / 07.06.2016
7514
БФС в лицето на Павел Колев обяви, че новият ЦСКА, преобрузаван от Чавдар и Литекс, се очаква да бъде допуснат в "А" група. Това стана след срещата днес за формата на новата "А" група.

"Участниците в А група са 9 клуба, участвали миналия сезон в А група, сред които е и Монтана. Освен това Дунав, Локо ГО, Верея, Нефтохимик и и Литекс - това са 14-те отбора в Първа лига. Отборите от Б група, дошли от ще бъдат допълнително лицензирани. Някои от критериите като осветление са заложени в Наредбата, в момента се обработват документите. Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски. Разчитаме че всички ще започнат на качествени терени, като ремонтите на някои места са започнали", сподели Павел Колев.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).