Локо се пребори с Левски за ляв бек на Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:17 / 20.06.2016
4176
Локомотив Пловдив успя да намери заместник на преминалия в градския съ­перник Крум Стоянов. Вчера шефовете на "черно-белите" ус­пяха да убедят бившия футбо­лист на Литекс Иван Горанов да приеме офертата им.

Така смърфовете измъкнаха 24-годишния футболист под носа на Левски. "Сините" също бяха гово­рили с играча, който е свобо­ден в момента.

В крайна смет­ка обаче човек от ръковод­ството на "Герена" е преценил, че не е удачно Левски да прив­лича играч от Литекс, въпреки че Горанов е юноша на сините, съобщава "Тема Спорт". И от това се възползва Локо­мотив, който е предложил и по-добри условия на играча.

Иван Горанов е роден на 10 юни 1992 година и е юноша на Левски. Той направи дебюта си за сините през сезон 2010/2011 - първият му официален мач в А група бе при домакинския ус­пех с 2:0 над Видима-Раковски през 2011-а. След това взе участиe и при 1:0 над Черно море.

През лятото на 2011 година той бе използван като размен­на монета по трансфера на То­дор Христов в Левски. Горанов бе пратен в Берое, а освен то­ва сините платиха и 200 хиля­ди лева на заралии. След това Христов разочарова при сто­личани.

Илиан Илиев познава отлич­но качествата на футболи­ста, тъй като в последните 2,5 години футболистът бе част от Литекс. След края на изминалата кампания обаче бе освободен. В нея левият бек игра 13 мача в Б група (след анулиране на резултати­те на отбора в А група и из­важдането му от елита).

Очаква се днес Иван Гора­нов да подпише договор с Локомотив Пловдив и да бъ­де на разположение на треньора Илиан Илиев за старта на подготовката.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).